Karibien är verkligen ett semesterparadis och det finns så otroligt många öar att upptäcka. Under en öluff kan du passa på att besöka flera av dina favoriter. Det som är så härligt med de karibiska öarna är att de är så olika gällande kultur och sevärdheter. Många av dem bjuder på fantastiska naturlandskap med regnskog och magnifika vattenfall som man verkligen inte får missa.

Puerto Rico

Puerto Rico är den perfekta mixen av USA och Karibien. Puerto Ricos invånare är faktiskt amerikanska invånare men har sin egen identitet och livsstil. De talar både spanska och engelska på ön och skyskraporna mixas med äldre och lite mer klassiska hus. Lokalinvånarna är otroligt stolta över sin vackra ö och det är något man märker direkt när man kommer dit. Dock har Puerto Rico och hela Karibien ett rykte om att vara dyrt så tänk på det när du planerar reskassan. Kanske kan du komma på något sätt att tjäna lite extra pengar innan det är dags att resa? Ett tips är att investera i bitcoin som är den största kryptovalutan. Om det låter spännande kan du läsa mer om hur man investerar och hur det fungerar i allmänhet. På https://investera-bitcoin.com/bitcoin-kurs-historik ser du även hur tidigare kurser har sett ut.

Jamaica

Jamaica är ju väldigt förknippat med Bob Marley och det är verkligen en ö som på många sätt präglas av musik och dans. Om du älskar reggae finns det knappast någon bättre plats än huvudstaden Kingston. Här kommer du stöta på flera olika dansfester både på klubbar och ute på gatan. Men Jamaica är så mycket mer än bara sin musik. Det finns många fantastiska stränder och underbart god mat. Ön är också väldigt grön och bjuder på fantastiska omgivningar och utflykter för den äventyrlige. Det är även en ö som är väldigt familjevänlig där det finns mycket att göra för barn i alla åldrar.