En lite annorlunda typ av seglarresa är att göra en företagsresa till havs. Hur skulle det till exempel vara att hålla en konferens ute på Karibiens blåa vatten? Det är verkligen något speciellt och annorlunda som deltagande medarbetare skulle prata om i flera år framöver. Det finns flera företag som anordnar detta och ser till att ni blir väl omhändertagna. Dessutom visar det på att ni är ett innovativt företag som kommer med annorlunda och roliga lösningar. Det brukar finnas flera olika paket att välja bland så du kan anpassa dig efter vad ditt företag har för behov.

Hjälp med allt från transfer till mat

Om du väljer att utnyttja ett paket som är speciellt anpassat till företag kan du räkna med att få hjälp med allt. De kan hämta dig och alla andra deltagare på flygplatsen och de kan skapa en meny efter era behov och komma med förslag på roliga aktiviteter för teambuilding. Företag som anordnar sådana konferenser brukar vara väldigt tillmötesgående och se till att alla parter blir nöjda. Innan ni är på plats så har ni ofta kontakt med en eventplanerare som lägger upp ett program och ser till att allt som ni behöver finns på plats innan ni anländer.

Välj ett professionellt företag

Det viktigaste när man ska boka en sådan konferens är att välja ett bra och väletablerat företag som ni känner att ni kan lita på. Det är trots allt mycket som ska klaffa när man arrangerar en sådan konferens. Läs gärna recensioner om de olika företagen innan för att få ett hum om hur andra gäster och företagare har upplevt sin vistelse. Det ger ofta en bra bild av vad du kan förvänta dig. Kolla också upp vilka rutter som finns i förväg om det är några specifika öar du skulle vilja segla omkring i samband med konferensen.